Recent Project

Agoura Hills, CA

Client: Gensler

The newly finished headquarters is organized into three distinct zones, which delineate collaboration and group spaces from individual work spaces to help support a variety of work styles and work modes: the reception area, the social space and workspaces.

The first-floor main entry and visitor reception features a series of original photographs highlighting the doors that sales teams are knocking on every day. An open stair in this area helps create a real connection between the first and second floors to draw staff and visitors up into the main gathering space.

The 1,400-square foot fitness center features an array of equipment, as well as two fully-appointed locker rooms.

The second floor also houses several large glass fronted conference rooms equipped with state-of-the-art technology including Skype-enabled LED big screen displays, smart boards, and a full range of audio and video capabilities for presentations, trainings and meetings.